Bij HOW TO… zijn we heel bewust bezig met werkplezier. En dit is best hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Eerlijkheid, openheid, vrijheid, …

Wat het kunstgras is voor de voetbalwereld is spiritualiteit voor de zakenwereld: onontkoombaar, ongemakkelijk (nog wel), fascinerend en sterk in ontwikkeling.

Veel managers ervaren stress en werkdruk: overladen mailboxen, werkoverleggen, projecten met een deadline, timemanagementdruk.

  • Kleine Koppel 32
  • 3812 PH Amersfoort
  • +31 (0)35 541 00 71

Nieuws | Eigen trainingslocatie!

Een prachtige oude zeepfabriek, helemaal in een nieuwe jas gestoken. Het kantoor van HOW TO… aan de Eem in Amersfoort. Al enkele maanden een heel fijne plek voor ons team om te werken.

Maar we betrokken dit pand met een droom. We wilden onze missie en visie niet alleen laten leven in onze trainingsprogramma’s, coachings en in bedrijfsadviezen.

We willen een totaalconcept van opleiden. Op een eigen trainingslocatie. Een bijzondere plek, een ruimte met een eigen verhaal. Waar we mensen kunnen opleiden in een ruimte die uitnodigt tot experimenteren en openheid en ambitie uitstraalt.

Tot in elk detail wilden we ons gedachtegoed doorvoeren. Mensen raken en voeden op meerdere vlakken. Van onze werkwijze tot de plek waar we werken.

Onze ruimte is ontworpen en ingericht door Egbert van Triest Interieurstyling. Zij hebben onze missie en visie op leren en ontwikkelen prachtig vertaald in een ruimte waar werkplezier centraal staat!

Je bent van harte uitgenodigd voor een lekkere kop koffie en een rondleiding!

Laat een comment achter

We gebruiken je e-mailadres niet. Velden met een * zijn verplicht

*