Bij HOW TO… zijn we heel bewust bezig met werkplezier. En dit is best hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Eerlijkheid, openheid, vrijheid, …

Wat het kunstgras is voor de voetbalwereld is spiritualiteit voor de zakenwereld: onontkoombaar, ongemakkelijk (nog wel), fascinerend en sterk in ontwikkeling.

Veel managers ervaren stress en werkdruk: overladen mailboxen, werkoverleggen, projecten met een deadline, timemanagementdruk.

  • Kleine Koppel 32
  • 3812 PH Amersfoort
  • +31 (0)35 541 00 71

Blog | Werkplezier

Werkplezier is een belangrijke pilaar binnen de filosofie van HOW TO…

Dat begint natuurlijk bij ons eigen bedrijf. Bij HOW TO… zijn we heel bewust bezig met werkplezier. En dit is best hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Eerlijkheid, openheid, vrijheid, ambitie, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid proberen mijn collega’s en ik tot in de perfectie te ontwikkelen. 99% open en eerlijk zijn, kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat ons werkplezier behoorlijk onder druk komt te staan…

In onze trainingen ‘besmetten’ we onze deelnemers met dit werkplezier en herinneren zij zich weer hoeveel energie dit geeft. Aan onze trainingslocatie zal het in ieder geval niet liggen: goede cappuccino, lekkere muffins, een retro design interieur, met uitzicht op de boten in de Eemhaven.

Geschreven door Peter Ligtelijn, directeur HOW TO…

Laat een comment achter

We gebruiken je e-mailadres niet. Velden met een * zijn verplicht

*