Bij HOW TO… zijn we heel bewust bezig met werkplezier. En dit is best hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Eerlijkheid, openheid, vrijheid, …

Wat het kunstgras is voor de voetbalwereld is spiritualiteit voor de zakenwereld: onontkoombaar, ongemakkelijk (nog wel), fascinerend en sterk in ontwikkeling.

Veel managers ervaren stress en werkdruk: overladen mailboxen, werkoverleggen, projecten met een deadline, timemanagementdruk.

  • Kleine Koppel 32
  • 3812 PH Amersfoort
  • +31 (0)35 541 00 71

Procesbegeleiding

Regelmatig worden onze trainers / adviseurs gevraagd als procesbegeleider. Soms is het van grote waarde het communicatieproces in een groep (kick-off bijeenkomst, vergadering, teamoverleg, workshop, heisessie) in goede banen te laten leiden door een externe begeleider. Zo kun jij je richten op de inhoud, die vaak al moeilijk genoeg is. De procesbegeleider stelt bovendien samen met jou een goed opgebouwd programma op met gevarieerde werkvormen, zodat het bijdraagt aan jouw doelen en bovendien klassieke communicatiemissers uitsluit.

Ook helpen we jouw organisatie om intervisie te implementeren. Door deze leervorm benutten medewerkers elkaars kennis en kwaliteiten beter, zodat zij in korte tijd leren van situaties en ervaringen uit hun dagelijkse werkpraktijk. Vaak verwerken we intervisie als onderdeel in incompany trajecten.

Wil je vrijblijvend een trainer / adviseur spreken over wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)35 541 00 71 of stuur een mail naar info@how2.nl.